Ruim 30 jaar ervaring in juridische expertise in de zorg

Juridisch advies & ondersteuning

Onze juristen doen meer dan alleen de claimafhandeling voor zorginstellingen, medisch specialistisch bedrijven en zorgprofessionals.

Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van medische aansprakelijkheid beschikken wij over zeer uitgebreide juridische expertise in de zorg. Expertise waar ook u gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld bij een capaciteitstekort of als er onvoldoende kennis aanwezig is binnen uw organisatie. Wij helpen bij incidentele of ad hoc vraagstukken, maar ook interim of periodieke vaste ondersteuning is mogelijk.

Interesse in onze juridische diensten?

Bel Gert Klay, manager schadebehandeling MediRisk: 06-83248122 of mail naar Gert.Klay@medirisk.nl

 

Wij doen meer dan alleen het verzekeren van medische aansprakelijkheid. U kunt bij ons terecht voor allerhande juridische vraagstukken op dit gebied. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor onder andere:

 

  • ondersteuning bij capaciteitsvraagstukken
  • tijdelijke en periodieke ondersteuning
  • incompany trainingen

Ik wil meer weten

Waar kunnen we mee helpen?

Juridische vraagstukken

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen claimafhandeling. U kunt bij ons terecht met zeer diverse vraagstukken op gebied van medische aansprakelijkheid:

  • Juridisch advies bij calamiteitenonderzoeken, de GOMA en Wkkgz
  • Juridisch advies aan MSB
  • Advies bij juridische aspecten van netwerkcontracten en samenwerkingsverbanden
  • Cyberdekking
  • Ondersteuning bij audits

Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Dit kan eenmalig, periodiek of op interim-basis zijn.

Vaste ondersteuning

Bent u op zoek naar vaste ondersteuning voor uw juridische werkzaamheden? Bijvoorbeeld een of meerdere dagen per maand of tijdelijke vervanging bij ziekte of verlof. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Incompany trainingen

Heeft u een onderwerp waar u aandacht aan wilt besteden of een specifieke wens voor nascholing? Wij verzorgen in company trainingen op het gebied van medische aansprakelijkheid.

Tarieven

Wij werken met eerlijke uurtarieven. Ook als u (nog) geen lid van MediRisk bent kunnen we u een aantrekkelijk aanbod doen. Voor sommige activiteiten zoals een in-company training werken we met een vooraf afgesproken fee.

Ons team

Bij MediRisk werken we met een groot aantal juridisch adviseurs. Daarnaast hebben we ons inhouse advocatenteam en maken we gebruik van diverse partners om een breed scala aan vraagstukken te kunnen behandelen. Op basis van uw vraag bepalen wij met u wat nodig en mogelijk is.

Ik wil meer weten