Werken bij MediRisk

Over MediRisk

MediRisk is een onderlinge verzekeraar voor medische aansprakelijkheid en patiëntveiligheid. Inmiddels tellen wij 56 leden. Dat zijn algemene ziekenhuizen in Nederland, zelfstandige behandelcentra, huisartsenposten, diagnostische centra en GGZ instellingen. Wij werken zonder winstoogmerk, maar met grote betrokkenheid aan het verzachten van de impact van een medische claim voor patiënten, zorgverleners en zorginstellingen.

Getalenteerde mensen

Ons team bestaat enerzijds uit schadebehandelaars en gespecialiseerde juristen die worden bijgestaan door medisch adviseurs in alle specialismen. Anderzijds werken er bij MediRisk preventieadviseurs en analisten met verschillende achtergronden en specialisaties. Denk vooral aan expertise op het gebied van patiëntveiligheid, risico- en klachtenmanagement en zorgdata.

MediRisk is altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Voor een open sollicitatie kun je contact opnemen via onderstaande knop.

Open sollicitatie

Vacature: Advocaat Medische Aansprakelijkheid met hart voor de zorg

Ben jij in staat om pal voor de belangen van een zorgverlener te staan, zonder daarbij de belangen van een patiënt uit het oog te verliezen? Heb jij oprecht hart voor de zorg en werk je graag in een klein team? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Lees verder…