Werken bij MediRisk

Over MediRisk

MediRisk is een onderlinge verzekeraar van zorgorganisaties voor patiëntveiligheid en medische aansprakelijkheid, gevestigd in Utrecht. Wij werken zonder winstoogmerk. Bij ons zijn de klanten (vooral ziekenhuizen) ook de eigenaren (leden). Zij hebben MediRisk meer dan dertig jaar geleden opgericht om medische aansprakelijkheid betaalbaar en verzekerbaar te houden. Op dit moment is ongeveer de helft van de algemene ziekenhuizen bij MediRisk aangesloten. Daarnaast zijn ook andere zorgorganisaties aangesloten, zoals ZBC’s, huisartsenposten, diagnostische centra en GGZ-instellingen.

Getalenteerde mensen

Ons team bestaat enerzijds uit schadebehandelaars en gespecialiseerde juristen die worden bijgestaan door medisch adviseurs in alle specialismen. Anderzijds werken er bij MediRisk preventieadviseurs en analisten met verschillende achtergronden en specialisaties. Denk vooral aan expertise op het gebied van patiëntveiligheid, risico- en klachtenmanagement en zorgdata.

MediRisk is altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Voor een open sollicitatie kun je contact opnemen via onderstaande knop.

Open sollicitatie

Jurist Schadebehandeling met hart voor de zorg

Vast aanspreekpunt voor zorginstellingen

Als Jurist Schadebehandeling behandel je binnen een team zelfstandig schadeclaims van bij MediRisk aangesloten zorginstellingen. Daarvoor overleg je met de verzekerde zorginstellingen, advocaten, schaderegelaars, medisch adviseurs en overige betrokkenen. Verder bewaak je de voortgang in de afwikkeling van schadegevallen en adviseer je de ziekenhuizen. Diverse gezondheidsrechtelijke vraagstukken kunnen ook op je bordje terechtkomen. Meer over deze functie