Online Training Safety-II Toepassingen in de praktijk 16 december 2021

 

Op 16 december geven wij de training Safety-II Toepassingen in de praktijk. Inschrijven kan vanaf 15 oktober via de knop onderaan de pagina.

In de training Safety-II Toepassingen in de praktijk, schetsen wij een kader met methoden en instrumenten die passen bij Safety-II. Naast uitleg over de achtergrond van deze instrumenten, krijg je ook inzicht wanneer je een instrument het beste kan inzetten en hoe. Sommige methoden zoals CRM en Learning from Excellence zijn dagelijks toe te passen. Andere methoden, zoals een FRAM en Learning Teams zet je incidenteel in of geven meer informatie vanuit een Safety-II perspectief na een ongewenste gebeurtenis.

De training geeft een basis maar is onvoldoende uitgebreid om ook al echt met deze instrumenten in de praktijk aan de slag te gaan. De vaardigheden om instrumenten in te kunnen zetten binnen de eigen zorgorganisatie, kun je leren door na deze training ook bijvoorbeeld de FRAM training te volgen of de train de trainer Learning Teams.

Voor wie?

Iedereen die graag wil kennismaken met de toepassingen van Safety-II in de dagelijkse praktijk. Denk aan adviseur kwaliteit & veiligheid, zorgverleners enz.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor medisch specialisten & huisartsen, verpleegkundig specialisten & verpleegkundigen.

Kosten training

Geen kosten voor deelnemers werkzaam bij instelling aangesloten bij de Onderlinge MediRisk.

Voor niet-leden rekenen wij € 295 (incl 21% btw) per deelnemer.

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar preventie@medirisk.nl
Aanmelden voor de digitale training kan via onderstaande knop. Verhinderd? Volgend jaar geven wij deze training weer.

Benieuwd naar ons complete trainingsoverzicht? Bekijk dan de MediRisk Trainingskalender 2021.
MediRisk Trainingskalender 2021