Online Training FRAM 4 & 25 november 2021

Op 4 en 25 november 2021 geven wij de Online Training FRAM. Inschrijven kan vanaf 3 september via de knop onderaan de pagina.

Safety-II heeft oog voor de voortdurend veranderende complexiteit van processen en de rol van professionals bij het behalen van gewenste uitkomsten. Hoe complexer die omgeving is, hoe belangrijker menselijke vermogens als flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn om te kunnen omgaan met complexiteit en variatie in het werk. De belangrijkste uitdaging voor verbetering van de patiëntveiligheid is dan ook om zicht te krijgen op de aanpassingen die zorgverleners dagelijks in hun werk doen.

Met de Functional Analysis Method (FRAM) is het mogelijk een model te maken van de dagelijkse praktijk, waarbij de variaties in werk en de aanpassingen die zorgverleners doen zichtbaar worden gemaakt.

In deze trainingen brengen wij je de principes en diverse aspecten van FRAM bij. Wij laten zien wanneer het waardevol is om een FRAM in te zetten. Er wordt geoefend met het maken van een FRAM, geoefend met bevragen van de aspecten van FRAM, het leren herkennen van aanpassingen en variaties in de interviews en het terugkoppelen van FRAM in de dialoogsessie. Tussen de twee trainingsmiddagen door gaan deelnemers zelf aan de slag met het maken van een FRAM in de FRAM Model Visualiser

Voor wie?

Adviseurs kwaliteit & veiligheid, zorgverleners en andere geïnteresseerden die FRAM willen toepassen in de praktijk.

Accreditatie

Accreditatie voor medisch specialisten & huisartsen, verpleegkundig specialisten & verpleegkundigen is aangevraagd.

Kosten training

Geen kosten voor deelnemers werkzaam bij instelling aangesloten bij de Onderlinge MediRisk.

Voor niet-leden rekenen wij € 875 (incl 21% btw) per deelnemer.

Meer informatie? Stuur een mail naar preventie@medirisk.nl
Aanmelden voor de digitale training kan via onderstaande knop.

Benieuwd naar ons complete trainingsoverzicht? Bekijk dan de MediRisk Trainingskalender 2021.
MediRisk Trainingskalender 2021