Vier webinars in vier weken

De MediRisk Webinars: COVID-19 en resilience

Nu de reguliere zorg weer op gang komt, staat MediRisk stil bij de gevolgen van de coronacrisis voor de zorg, zorgverleners en patiënt. In vier webinars in vier weken delen toonaangevende sprekers uit verschillende zorginstellingen hun ervaringen.

Hoe houden we de waardevolle ervaringen die zijn opgedaan tijdens de crisis vast? Hoe kunnen wij de reguliere zorg weer veilig opstarten? Leidt uitgestelde zorg tot meer onvrede bij patiënten en mogelijk tot meer klachten en claims? Wat gaat de toekomst ons brengen en hoe bereiden wij ons daarop voor?

De eerste webinar Resilience in de praktijk is op donderdag 18 juni 2020
Tijd: 16:00 – 17.00 uur CEST
Sprekers: Ralph So, intensivist en Pieter van Driel, spoedeisendehulparts

In dit webinar delen Ralph So, intensivist van het Albert Schweitzer in Dordrecht en Pieter van Driel, spoedeisendehulparts in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg hun ervaringen over de afgelopen periode. Wat voor aanpassingen hebben zij waargenomen? Wat waren waardevolle momenten? En welke elementen kunnen we behouden bij het opstarten van de reguliere zorg?

Aanmelden voor één of meer webinars kan hier. Daar vindt u ook alle informatie over deze webinar reeks. Deelname is gratis.