Extra Basistraining Safety-II MediRisk

Wegens grote belangstelling geven wij een extra Basistraining Safety-II op 29 juni. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden doet u via de rode knop onderaan deze pagina.

Verhinderd? Op 5 oktober en 7 december 2021 geven wij deze training nog een keer. Check onze trainingskalender

Waarom kan Safety-II een aanvulling zijn op de huidige denkwijze over patiëntveiligheid? Waarom is leren van de dagelijkse praktijk zo belangrijk? Onze adviseurs medisch risicomanagement brengen u in één dagdeel de basisprincipes bij over het Safety-II gedachtegoed tijdens de Basistraining Safety-II.

Safety-II is een nieuwe kijk op patiëntveiligheid. Het is een zienswijze die tegelijkertijd in de industrie, luchtvaart en in de gezondheidszorg met enthousiasme is ontvangen. De nieuwe aanpak heeft oog voor de voortdurend veranderende complexiteit van processen en de rol van professionals bij het behalen van gewenste uitkomsten.

Tijdens de training gaan wij onder andere in op de beperkingen die het leren van fouten met zich meebrengt en ontdekken we samen de kansen die ontstaan wanneer je leert van wat goed gaat. Ook ervaren we waarom het zo belangrijk is de dagelijkse praktijk centraal te stellen en met zorgverleners in gesprek te gaan.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Op deze pagina vindt u de meeste antwoorden. U kunt ook een mail sturen naar preventie@medirisk.nl
Aanmelden voor de digitale Basistraining Safety-II kan via onderstaande knop. Verhinderd? Op 5 oktober en 7 december 2021 geven wij deze training nog een keer.

Benieuwd naar ons complete trainingsoverzicht? Bekijk dan de MediRisk Trainingskalender 2021.
MediRisk Trainingskalender 2021

Aanmelden training