Bericht van de RvC

Arnoud van Schaik voorzitter raad van bestuur MediRisk

Na het vertrek van onze vorige bestuursvoorzitter, zijn we verheugd dat we Arnoud van Schaik bereid hebben gevonden om het stokje over te nemen als voorzitter van de raad van bestuur van MediRisk. We borgen daarmee onder andere de koers die we als MediRisk zijn ingeslagen.

Sinds 2015 werkt Arnoud als bestuurder bij MediRisk. Hij valt niet alleen op door zijn ruime ervaring, expertise en uitgebreide netwerk, maar ook door zijn vermogen om te verbinden; met de leden, met de stakeholders en niet onbelangrijk met de collega’s. Hij hecht groot belang aan de menselijke maat en mede onder zijn leiding is er een gedegen zorginhoudelijk preventieprogramma ontwikkeld. Dit alles zal hem zeker helpen bij het verder ontwikkelen en implementeren van strategieën die aansluiten bij de steeds wijzigende behoeften van onze leden.

Dit maakt hem voor ons de ideale kandidaat voor deze rol. Zodra we invulling hebben gevonden voor de nu vacante plek in de raad van bestuur, wordt de verdere portefeuilleverdeling tussen Arnoud en de nieuw te werven collega vastgesteld. Naar verwachting zal dat begin 2024 zijn.

Arnoud geeft zelf aan: “Ik zie ernaar uit om in mijn nieuwe rol samen met het team, verder te mogen bouwen aan het succes van MediRisk voor onze leden.”  Wij wensen hem veel succes en plezier toe in zijn functie!

Namens de RvC,

Peter Langenbach