Veelzijdige functie voor praktisch ingesteld persoon

Relatiemanager bij MediRisk

Jij weet de leden te vinden en de leden weten jou te vinden!

Wij zoeken een gedreven professional voor een veelzijdige functie. Je onderhoudt het contact met onze leden en zoekt naar groei voor onze onderlinge verzekeringsmaatschappij.

In deze functie ben je ongeveer 50% van je tijd de schakel tussen MediRisk en de leden. Je onderhoudt het contact over bijvoorbeeld inhoudelijke (polis) vragen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het prolongatieproces en diverse administratieve taken. Voor de overige 50% ontwikkel je proposities, ben je druk met acquisitie en het onderhouden van relaties. Dat doe je samen met de ledenadviseur en de manager ledenadvies.

Zorglandschap

Voor deze functie moet je bekend zijn met het Nederlandse zorglandschap. Je hebt uitmuntende verzekeringskennis en beschikt over (of bent bereid deze te halen) de juiste assurantiediploma’s. We zoeken een vlotte collega, die zich graag voor de lange termijn aan de organisatie wil verbinden en energie krijgt van groeien in deze functie.

Jouw collega’s omschrijven jou als stressbestendig, betrouwbaar en accuraat. Daarnaast ben je doelgericht en organisatorisch sterk. Je bent een prettige collega die goed kan samenwerken in een team en niet bang is de samenwerking te zoeken met de overige afdelingen. MediRisk heeft een informele sfeer die je de gelegenheid biedt om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen.

MediRisk

MediRisk is een onderlinge verzekeraar van zorgorganisaties voor patiëntveiligheid en medische aansprakelijkheid. Wij werken zonder winstoogmerk. Bij ons zijn de klanten (vooral ziekenhuizen) ook de eigenaren (leden). Zij hebben MediRisk bijna dertig jaar geleden opgericht om medische aansprakelijkheid betaalbaar en verzekerbaar te houden. Op dit moment is ongeveer de helft van de algemene ziekenhuizen bij MediRisk aangesloten. Daarnaast zijn ook andere zorgorganisaties aangesloten, zoals ZBC’s, huisartsenposten, diagnostische centra en GGZ-instellingen. MediRisk heeft een informele sfeer die je de gelegenheid biedt om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen.

Wat ga je doen?

• Je onderhoudt de contacten met de leden in samenwerking met de manager ledenadvies & medisch risicomanagement en de directie.
• Je verzorgt de administratie processen rondom de prolongatie en polisinformatie.
• Je onderzoekt en analyseert mogelijke marktkansen en kijkt voor welke partijen in de gezondheidszorg onze propositie van medische aansprakelijkheid in combinatie met de patiëntveiligheidsactiviteiten interessant zijn.
• Je komt met geïnteresseerde partijen in gesprek en weet het concept van de onderlinge over te brengen.
• Je monitort het gezamenlijk opgestelde acquisitie plan. Je maakt offertes en brengt nieuwe leden naar de onderlinge.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een energieke kandidaat die de MediRisk-organisatie en haar collega’s snel leert kennen. Je hebt een praktische instelling en werkt graag samen met collega’s. Je houdt ervan om punctueel te werken en je administratie bij te houden. Verder heb je een HBO werk -en denkniveau en ben je een goede gesprekspartner voor je relaties binnen zorgorganisaties. Uiteraard kun je als relatiemanager goed luisteren en de behoefte van de klant analyseren. Daarvoor is gedegen product- en marktkennis nodig. In het bezit van het certificaat Wft Schadeverzekeringen Zakelijk? Dan heb je zeker een streepje voor.

Wat bieden wij jou?

MediRisk biedt je een afwisselende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt volop mogelijkheden je te ontplooien. MediRisk kent ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand en een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem dat je naar eigen keuze kunt inrichten. Je krijgt een goed salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring. Je werkweek bedraagt minimaal 32 uur. Het werk vindt voor een groot deel plaats- en tijd-onafhankelijk plaats. Thuiswerken in combinatie met kantoorwerk is gebruikelijk. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Astrid Ferwerda, manager ledenadvies via 030 202 7217 of astrid.ferwerda@medirisk.nl

Solliciteren?

Solliciteren met motivatie en CV kan via onderstaande link.

Solliciteer