MediRisk vacature

Jurist Schadebehandeling met hart voor de zorg

Als Jurist Schadebehandeling behandel je binnen een team zelfstandig schadeclaims van bij MediRisk aangesloten zorginstellingen. Daarvoor overleg je met de verzekerde zorginstellingen, advocaten, schaderegelaars, medisch adviseurs en overige betrokkenen. Verder bewaak je de voortgang in de afwikkeling van schadegevallen en adviseer je de ziekenhuizen. Diverse gezondheidsrechtelijke vraagstukken kunnen ook op je bordje terechtkomen.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt Nederlands recht gestudeerd en beschikt aantoonbaar over kennis van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een juridische functie in de letselschade, ervaring in de medische aansprakelijkheid is daarbij een pré. Je werkt graag in teamverband en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om uiteenlopende belangen goed af te wegen en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de zorginstellingen.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een bijzondere baan in een buitengewoon boeiend vakgebied. Het is goed werken bij MediRisk. Wij kennen een  professionele en open cultuur die ruimte geeft voor eigen invulling en ontwikkeling. We houden elkaar scherp op kwaliteit. Er is een prettige dynamiek met grote onderlinge betrokkenheid. Daarnaast kun je rekenen op onder andere:

  • Een brutosalaris aanvangssalaris tussen € 4.414 – € 6.306,- op fulltime basis (38 uur), afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond
  • Een vaste 13e maand
  • 8% vakantietoeslag
  • 25 vakantiedagen
  • Een telefoon en laptop
  • Een moderne pensioenvoorziening
  • De mogelijkheid om 32 uur te werken
  • Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
Over MediRisk

MediRisk is een onderlinge verzekeraar van zorgorganisaties voor medische aansprakelijkheid en patiëntveiligheid gevestigd in Utrecht. Wij werken zonder winstoogmerk. Wij hebben als doel de impact van een claim te verzachten voor alle betrokkenen. Ook werken wij hard aan het verzekerbaar houden van medische aansprakelijkheid. Op dit moment is ongeveer de helft van de algemene ziekenhuizen bij MediRisk aangesloten. Ook enkele zelfstandige behandelcentra, huisartsenposten, diagnostische centra en GGZ-instellingen maken deel uit van onze onderlinge organisatie.

We werken vanuit een mooi nieuw kantoor in Utrecht (Papendorp) met een moderne uitstraling, goede faciliteiten, veel licht en een mooi uitzicht. Op bepaalde dagen werken we in ieder geval op kantoor, op andere dagen is het mogelijk vanuit huis te werken. De locatie is goed bereikbaar met het ov en er is een eigen parkeerplaats onder het gebouw.

Kijk voor meer informatie op www.medirisk.nl

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact op met Gert Klay (030-20 27 211) en/of Marianne van der Helm (030-20 27 272), managers schadebehandeling. Direct solliciteren kan via info@medirisk.nl