Learning Teams Train de trainer verplaatst naar volgend jaar

De training van 21 september, met reflectiebijeenkomst op 28 oktober en slotbijeenkomst op 30 november is verplaatst naar volgend jaar. Later dit jaar ontvang je meer informatie over de nieuwe data.

Wil jij binnen je organisatie aan de slag met een instrument dat aandacht heeft voor de zorgverlener als deskundige en dat is gericht op reflecteren op de dagelijkse praktijk? Geef je dan op voor Train – de trainer Learning Teams.

De training bestaat uit drie bijeenkomsten waarin je leert hoe Learning Teams te begeleiden. Wij leggen uit waarom Learning Teams zo effectief is bij het leren van de dagelijkse praktijk, uit welke fases het instrument bestaat, hoe de rol van facilitator kan worden ingevuld en wat de kracht is van de juiste vragen stellen.

Sidney Dekker

De methode Learning Teams wordt gehanteerd binnen Safety-II en is mede ontwikkeld in Australië o.a. door Sidney Dekker vanuit “Safety Differently” en vanuit HOP (Human and Organisational Performance). Learning teams zijn multidisciplinaire teams van mensen op de werkvloer die gezamenlijk reflecteren op de dagelijkse praktijk. Het uiteindelijke doel van Learning Teams is om meer inzicht te krijgen in het dagelijks werk en deze inzichten te vertalen naar een aanpak die het werk makkelijker, veiliger en leuker maakt. De verschillende perspectieven die uit een Learning Team naar voren komen, tonen aan dat niet één persoon alle kennis bezit die nodig is om complexe problemen op te lossen.

Bedrag niet-leden MediRisk incl. BTW : € 950 PP

Meer informatie? Stuur een mail naar preventie@medirisk.nl

Benieuwd naar ons complete trainingsoverzicht? Bekijk dan de MediRisk Trainingskalender 2021.
MediRisk Trainingskalender 2021