Vacature Accountmanager Ledenadvies

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die het contact met onze leden onderhoudt en zoekt naar groei van onze onderlinge verzekeringsmaatschappij. Jij boort nieuwe contacten aan en begeleidt hen bij de keuze voor het verzekeren van medische aansprakelijkheid en het verbeteren van de patiëntveiligheid.

MediRisk

MediRisk is een onderlinge verzekeraar van zorgorganisaties voor patiëntveiligheid en medische aansprakelijkheid. Wij werken zonder winstoogmerk. Bij ons zijn de klanten (vooral ziekenhuizen) ook de eigenaren (leden). Op dit moment is ongeveer de helft van de algemene ziekenhuizen bij MediRisk aangesloten. Daarnaast zijn ook andere zorgorganisaties aangesloten , zoals ZBC’s, huisartsenposten, diagnostische centra en GGZ instellingen. MediRisk is tevens expertisecentrum voor Safety-II in de zorg. Alle activiteiten op dat gebied vindt u op platformpatiëntveiligheid.nl

Wat ga je doen?

Als accountmanager ledenadvies heb je een veelzijdige functie.

  • Je onderhoudt de contacten met de leden in samenwerking met de manager Ledenadvies & medisch risicomanagement en de directie.
  • Je onderzoekt en analyseert mogelijke marktkansen en kijkt voor welke partijen in de gezondheidszorg onze propositie van medische aansprakelijkheid in combinatie met de patiëntveiligheidsactiviteiten interessant zijn.
  • Je komt met geïnteresseerde partijen in gesprek en weet het concept van de onderlinge over te brengen.
  • Je maakt offertes en brengt nieuwe leden naar de onderlinge.
Wat vragen wij van jou

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die actief aan de slag gaat om ‘de markt’ te bewerken. Het geeft je energie om succesvol te zijn en je hebt daarnaast een praktische instelling. Je werkt graag en goed samen met collega’s. Je hebt een HBO werk -en denkniveau en bent een goede gesprekspartner bij je counterparts binnen zorgorganisaties.

Als accountmanager ledenadvies kun je goed luisteren en de behoefte van de klant analyseren. Daarvoor is gedegen product- en marktkennis nodig. Je hebt zelfvertrouwen en neemt zelf initiatief.

Wat bieden wij jou?

MediRisk biedt je een afwisselende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt volop mogelijkheden je te ontplooien. MediRisk kent ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand en een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem dat je naar eigen keuze kunt inrichten. Je krijgt een goed salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring. Je werkweek bedraagt minimaal 32 uur. Het werk vindt voor een groot deel plaats- en tijd-onafhankelijk plaats. Thuiswerken in combinatie met kantoorwerk is gebruikelijk. Een auto hoort, gezien de functie, bij de arbeidsvoorwaarden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Arnoud van Schaik, directeur via (030) 202 72 90.

Solliciteren?

Sollicitaties met CV en motivatie kunnen naar Arnoud van Schaik arnoud.van.schaik@medirisk.nl met mailsubject: Vacature Accountmanager Ledenadvies